Trevlig inramning av Eagelsdagen

16 feb

Större delen av dagen idag spenderades i Brogårdshallen där Kristinehamns Innebandyförening arrangerades ”Eaglesdagen”. En dag där hela föreningens verksamhet visades upp. Det spelades matcher hela dagen. Från knattematcher till seniormatcher. Då vi på MT Trading & Design AB är sponsorer till denna förening blev jag inbjuden som VIP-gäst.

Kristinehamns Innebandy >Eagels har under hösten haft ett sponsorlotteri där man knnat köpa en lott som privatperson eller företag. Tre priser finns i detta lotteriet. Där det ena priset var ett presentkort på 7000:- hos oss. Så detta var det dragning i denna dagen. Starkt jobbat av föreningen att för andra året i rad sälja slut på samtliga lotter. Eett hästjobb som heter duga.

Vi sponsorer blev bjudna på mycket goda hamburgare med potatissallad till. Sen fick vi till båda seniormatcherna presentation av tränarna som förklarade läget i de olika seniorlagen, Herrarna hade inför matchen chans att vinna serien och avancemang upp till div 2. Damerna läge var lite mer skrynkligt och kämpar för att inte åka ur division ett. Och med facit i hand kan man säga att man bjöds på två riktigt bra matcher.

Damerna mötte Hagfors där vinst gällde. Och här kan man använda en sliten reklamfras för triss. Plötsligt händer det. Tjejerna gjorde en urladdning som heter duga och vann med 6-2 Imponerade kämpaglöd och se hur alla i laget spelade för varandra. Grattis tjejer och samtliga inblandade för laget.

Herrarna skulle även de vinna över Nordmarken som de mötte. Och de såg ut att bkli en vinst också. Om det inte var för att Nordmarken kvitterade i den sista matchminuten. Sport är inte rättvist. Men de mötte ett riktigt bra lag. Men det kändes surt att förlora.

Ylva Petterson som förra året fick sin tröja hissad blev under dagen invald som hedersmedlem i föreningen. I år skulle åter en tröja hissas.

Under den andra periodpausen av herrarnas match var det dags för en ceremoni. Att hissa en tröja för en betydande spelare som varit verksam i föreningen. Förra året hissade man Ylva Pettersson tröja. Och nu var det dags att hylla åter en innebandyhjälte, nämligen Sara Kristoffersson.
Sara startade sin karriär i Kristinehamn, innan hon tog steget till eliten och bland annat vann fyra! VM-guld och blev utsedd till VM:s mest värdefulla spelare 2011. Föreningen kan inte annat än vara stolt!

Sammanfattningsvis blev det en mycket trevlig dag i Brogårdshallen. Riktigt kul att de hur väl genomfört detta var. Man har ju själv varit lite involverad då jag varit nmed och tagit fram programblad och affischer till dagen. Till Kristinehamns Innebandyförening har vi på MT Trading och design även tagit fram roll-uper, lotteritavla, sargreklam, sponsorskyltar och gravyr samt tryck på overaller.


Publicerad: 2019-02-16 15:07:08