Donnez med nytt studioalbum i maj

9 mar

Äntligen är Donnez tillbaka med ännu ett studioalbum. Förra årets succéalbum ”Grabben från landet” blev en stor succé och hamnade på första plats på den svenska topplistan.
Och det är inte konstigt. Donne Laitila och grabbarna i bandet är ett av Sveriges absolut populäraste dansband och det beror på en sak – kärleken till det de håller på med.

Inget lämnas åt slumpen. Till nya albumet har bandet spelat in över 20 låtar varav 14 valts ut till plattan. Alla utvalda med omsorg att passa just Donnez publik. För är det något som är viktigt för bandet så är det att behålla sin profil och sound. För det är just gunget och deras unika sound som har satt dem på den position de är idag och varför ändra på ett vinnande koncept.

Visst – Donnez har förädlat sitt sound ytterligare. De har valt ut låtar – dels egenskrivna och några covers och jobbat stenhårt för en bra mix och det kommer ta dom som titeln på nya plattan säger ”Med stora steg” att bli det absolut största bandet på den svenska dansbandsscenen.
Något de redan är på god väg att bli.

Platta som släpps 3 maj kan redan nu förbokas på Ginza.se

Källa: Ginza.se


Publicerad: 2019-03-09 01:01:44