IFK Ölme – IFK Sunne 1-3

29 jun

En ny tung förlust. Idag mot IFK Sunne. Men det är vi som gör Sunne bra. De imponerar inte precis. 1-3 speglar inte matchbilden riktigt. Men men så kan det vara. Delger er lite matchbilder i stället.


Publicerad: 2019-06-29 22:29:34

Ölme förnedrade av Hertzöga BK

25 jun

Ja jag vet att det är en tung rubrik. Men den speglar matchen. Förstod inte alls vad grabbarna pysslade med på planen idag. Finns inte så mycket mer att säga om matchen så jag bjuder er på lite matchbilder i stället.


Publicerad: 2019-06-25 22:14:41

Vardagsliv eller var dags liv ?

24 jun

Jag begriper mig inte riktigt på särskrivningen av Värmlandstrafiks Vardagsliv som är Var Dags Liv. Kanske någon kan förklara för mig?


Publicerad: 2019-06-24 22:06:38

Följ mig på instagram

23 jun

Deöger er bild från instagram på mina fina skor som jag bruakr ha när jag far på dans. Följ mig gärna på instagram. markuz.se heter jag där.


Publicerad: 2019-06-23 22:01:27

IFK Ölme – IFK Kumla 2-2

20 jun

Det såg lite mörkt ut men grabbarna redde ut det och med en enorm kämpaglöd roffade åt sig en poäng mot IFK Kumla. Så härligt. Kändes nog snöpligt för IFK Kumla som trodfe att de hade segern i en liten ask.



Publicerad: 2019-06-20 21:56:00

Holidays firar 20 med ny cd

19 jun

Så här ser omslaget ut till Holidays nya album som släpps den 18 juli i samband med bandets spelning på Malungs dansbandsvecka. Plattan är inspelad i Stockholm i Wetroomstudio hos Martin Klaman. Plattan innehåller tolv låtar och är en blandning mellan covers och egna låtar. Holidays firar i år 20 år som dansband.


Publicerad: 2019-06-19 01:23:38

Lars Erikssons bjöd på dansgodis i regnet

15 jun

”Im singing in the rain” skulle kunna ha varit en passande låg på Lars Erikssons repa i onsdags. För regnade gjorde det när bandet besökte Degerforsparken. Men regnet och den något kylslagna temperaturen hindrade inte dansfolket från att komma. Kanske att det var lite mindre folk än normalt. Men de som var där höll i gång från första till sista dans.

För er som inte känner till denna duon kan berätta att Lasse Eriksson tidigare var populär sångare i Cavalkad. Innan dess har han varit med i band som Mats Bergmans, Curt Kenneths och innan dess Sjösagrabbarna som sedermera blev Sjösa Kustband. Sedan 2009 spelar han i en dansbandsduo under namnet Lars Erikssons. Vid sin sida finns Birger Korneliusson som bland annat spelat med Jontez. De båda spelade tillsammans ihop i Curt Kenneths.

Lars Erikssons har en mycket behalgig repertoar. Jag gillar extra mycket när de båda herrarna blåste sax tillsammans. ”Röda sandens dal” som bland annat Jonny Öst gjorde på platta framfördes instrumentalt. Det var ståpäls kan jag säga. Riktigt vackert. Och publiken gillade det också. Mycket applåder.

Lite kultis blev det också så klart till publikens förtjusning. Lars Erikssons är en duo som jag verkligen kan rekommendera. De spelar härlig musik och har en bra mix mellan egna låtar och covers.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Slutligen vill jag tacka Lars Erikssons för en mycket trevlig kväll i Degerfors. Lite regn kom med vad gör det när er dansmusik värme så enormt. Vi ses framöver.


Publicerad: 2019-06-15 22:01:10

Samzons ställer in i Furudal

15 jun

På grund av sjukdom tvingas Samzons ställa in sin spelning lördag den 15 juni på Oreparken i Furudal. Men misströsta inte. Det blir dans ändå.
Matz Rogers orkester från värmländska Sunne ersätter.


Publicerad: