Matz Rogers en publiksuccé på Upperudslogen

6 sep

Trots att regnet liksom hängde lite i luften på förmiddagen sprack det upp och blev int väder framåt kvällen. Musikaliskt och publikmässigt en trevlig kväll med mycket folk. Kul att se att många tog husbilen hit med. Dansfolket är ett ihålligt och tåligt släkte. Jag tror även att orkestern blev lite förvånad över att det kom så mycket folk som det gjorde. Men spelar man bra musik då kommer folket. Matz Rogers har ju verkligen skapat sitt eget varumärke med dubbla saxar och instrumentala godingar på både gitarr och sax. Lägg där till dansgoa låtar som är är som gjutna för danspubliken.

Denna kväll var det PRO Lindfors som stod för arrangörskapet. De testade med en ”extradans” för några år sedan och fick ett enormt gensvar. Det blev ett lika stort gensvar i år. Kön ringlade sig lång i till logen. De har arrangerat dans sen mitten av maj. Totalt har det varit 16 danser i PRO:s regi. Matz Rogers är dessutom en av två orkestrar som får besöka logen två gånger per säsong.

Under kvällen bjöd Rogers i vanlig ordning på underbar dansmusik. Man såg verkligen hur publiken nöt av den härliga musiken. Lite bus blev det också. Det är inte lätt att heta Janne Carlsson och spela trummor i Matz Rogers och ha busiga bandkamrater.

Något som är intressant efter den danskväll på logen är att läsa vad banden tycker om kvällen. Matz Rogers har en utmärkt facebooksida där de flitigt berättar om vad de gör på sina turnéer. Så in på fb och gilla Matz Rogers och även gärna Upperudslogens facebook där man hittar all info om vad som händer på logen.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här på logen och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Tack till Matz Rogers för en fin kväll. Har tappat ordning för vilken gång i ordningen jag ser er live. Men det är lika trevligt varje gång. Tack även till PRO Lindfors för att ni bokar in så fina orkestrar. På återseende!


Publicerad: 2019-09-06 14:32:30