Livestream med Voize

31 mar

Nu på söndag är det premiär för nya Voize genom en livestream på bandets Facebooksida. Tanken var att bandet skulle haft premiär i mitten av Mars på forumet i Huskvarna. Men pga rådande situation så ställdes forumet in. Så bänka er på söndag med start kl 18.00 på bandets facebooksida.

Vill du önska en låt så gör du det via voizedansband@gmail.com


Publicerad: 2020-03-31 00:32:28

Likes livestream

30 mar

I morgon blir det livestream med Likes.
Allt sker på deras Facebooksida med start 19.00


Publicerad: 2020-03-30 01:10:17

Holidays live från Svanskog

28 mar

Mina damer och herrar. På söndag med start kl 11.00 kommer mina vänner i Holidays att sända live från Svanskogs Folkets Hus. Så missa inte detta om du vill höra go och gla dansmusik med sväng.

Allt kommer man kunna följa via bandets facebooksida


Publicerad: 2020-03-28 23:29:45

Live med Blender från Lasses balkong

27 mar

I kväll den 27 mars kl 19.00 kommer Blender att ha en livestream under parollen ”Vi ses på min balkong”. Sändningen kommer att äga rum hemma hos bandets kapellmästare Lasse Lundberg.

Missa inte detta. Det kommer även ges möjlighet att ställa frågor och önskemål om låtar kan mailas in till bandet.

Sändningen kommer ske via bandets facebooksida


Publicerad:

Drifters lägger ner bandet

26 mar

Drifters dansband har lagt ner sin verksamhet. Bandet startades 1962 i Lidköping startades.
Bakgrunden till att bandet tagit detta trista beslu är bristande ekonomi till följd av allt färre spelningar. Och nu när coronakrisen kom blev det ett bra läge att lägga ner.

Så här skriver bandet på sida:
Hej Kära Drifters vänner!
Den resa som tog sin början i Skövde redan 1962 börjar nu närma sig sitt slut. Vi har över tid funderat, stött och blött vad vi ska göra av vår framtid. Eftersom musiken har varit en stor del i allas våra liv, låter sig sådana beslut inte tas lättvindigt.

Några av oss har sedan en längre tid startat nya karriärer och andra är på väg. Därför känns det som det blivit dags att sätta punkt för den karriär som vi levt för och älskat i så många år. Vi hade kanske önskat att vi kunde avsluta detta på ett mindre abrupt sätt, men dom yttre omständigheterna ville annorlunda. Därför vill vi på detta sätt öppna våra hjärtan och ge er som följt oss genom åren all vår kärlek, samt passa på att tacka arrangörer, skivbolag, radio och tv, produktionsbolag, förmedlingar som korsat vår väg.

Vi vill givetvis också tacka Drifters medlemmar genom åren, alla kollegor och sist men absolut inte minst vår kära publik och vänner som vi haft så himla mycket kul med genom åren.
All vår kärlek till er
Erica, Stellan, Robban, Johan och Ronny


Publicerad: 2020-03-26 23:25:34

Guns Rosor från Finland bjuder upp till karantändans på lördag

25 mar

Guns Rosor bjuder er på lite dans framöver. Det går under namnet ”Karantändansen”. Det hela kommer att äga rum nu på lördag Kl. 20-22 (finsk tid). Programmet kommer att sändas i 4 Lokal TV-kanaler i Finland, Youtube och Radio Vasa. Det hela arrangeras tillsammans med det Finlandssvenska Pensionärsförbundet, Karleby Stad och Emet Folkpark. Tanken är att sprida glädje för de som tillhör riskgrupperna i dessa Corona-tider. Guns Rosor har tagit emot önskelåtar som de kommer att framföra under kvällen.


Publicerad:

Donnez i Bingolotto

24 mar


På söndag den 29 mars medverkar Donnez i Bingolotto.

Programledaren Richard Olsson välkomnar alla till ett program med underhållning och vinster.

Programmet sänds i 4:an kl 18.00 – 20.00


Publicerad: 2020-03-24 23:57:41

Livestream med Callinaz

24 mar

Den 26 mars kl 18.30 – 21.30 kommer Callinaz att ha en livestream. Du kan följa denna vi deras facebooksida. Missa inte detta. Ett riktigt bra band som har en skön egen stil.


Publicerad:

Streaplers med nytt studioalbum – En gång till

24 mar

Det är två år sedan sist men nu är äntligen Streaplers tillbaka med ett nytt studioalbum!
Albumet är producerad av Henrik i bandet tillsammans med Johan Fransson och är ett Streaplers-album där bandet tar avstamp i sitt klassiska- patenterade och rockiga gung med ett gäng riktiga buggkarameller. Men plattan innehåller givetvis ett antal snygga foxlåtar i sann Streaplersanda.
– Det här är vårt bästa album på väldigt många år säger Kjetil lyriskt om albumet. Vi har jobbat och letat låtar under två års tid och fått till något alldeles extra.

Jag det smakprov som jag hört i form av nya singeln är jag benägen att hålla med.


Publicerad:

Towe Widerbergs med nytt album

22 mar

Det var några år sedan han släppt något nytt på cd men nu är han tillbaka med nytt album. Towe Widerberg är en av nordens största dansbandssångare genom tiderna. ”Livet går vidare” är en personlig skiva där Towe Sjunger om sitt liv. 8 av skivans låtar har Thomas Enroth komponerat. Towe Widerberg är tillbaka med ett album som berör.

Följande låtar är med på skivan:
1. Ett brev till himlen
2. Som en doft av en vår
3. Det finns en värld
4. I ungdomen
5. Vilket nummer ska jag ringa ikväll?
6. Livet går vidare
7. För tid och evighet
8. Det är jag som ror din båt i land
9. Jag har kommit hem
10. Alltid på väg
11. Kom till sommaren min kära


Publicerad: 2020-03-22 01:03:16

Rocka Sockorna

21 mar

Att rocka sockorna är enkelt! Genom att ta på dig olika strumpor hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. FN har utlyst den 21/3 till Världsdagen för Downs syndrom och då rockar vi extra mycket! Så här såg det ut idag när jag rockade :)


Publicerad: 2020-03-21 00:26:42

Livestream med Larz-Kristerz

20 mar

Nu i dessa tider när inte vi kan komma ut på dansband får banden komma till oss i stället. På lördag 21/3 kör Larz Kristerz en LIVE-STREAM med musik, humor, skratt och andra upptåg.
Allt kommer sändas via Larz-Kristerz facebooksida


Publicerad: 2020-03-20 22:23:32

Inställda danser

19 mar

I en tid då alla dansevenemang ställs in rekommenderar jag ett besök på www.danslogen.se där alla dessa danser listas.


Publicerad: 2020-03-19 00:21:39

Härliga tongångar med Tommys i Forshaga Folkets Hus

15 mar

Så var det då dags igen för lite dans. Denna gång i Forshaga Folkets Hus där duktiga Tommys från Vasa i Finland skulle bjuda upp till dans.

I år är det hela fyrtio år sedan som det finska dansbandet Tommys startades. Genom åren har det hänt mycket i bandet. Medlemmar har genom årens lopp kommit och gått, men sedan Hans Martin slutade så har Tom Käldström på ett mycket fint sätt förvaltat arvet. Han Har fört Tommys vidare i samma anda och med samma fina mogna genuina dansmusik och vårdat Tommys varumärke.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i Forshaga och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.


Publicerad: 2020-03-15 12:07:30

Söndagsmys med Holens i Storfors Kulturhus

13 mar

Dags för lite dans igen. Denna gång till Vingåkers stoltheter på dansbandshimlen nämligen Holens glada orkester. Denna kväll blev lite speciell då Kent hade sångförbud. Så det blev mycket sax och sång av Monica och Kenneth. Men med den enorma rutin de har så skötte dom det med den äran.

Mycket folk hade kommit till logen denna förtjusande söndag. Vi småpratade lite med Holens innan det var dags för dem att äntra scenen. Dansgolvet fylls snabbt med trevliga dansare från när och fjärran. Av applåderna att döma är Holens mycket populära här. Kent tar till orda och lite kraxande hälsar publiken välkomna. Gensvar direkt. Vart skall detta sluta?

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i Storfors och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Kvällen genomsyrades av trevliga dansare och härliga danslåtar. Mycket applåder och glada miner både från scenen och på dansgolvet. Precis så som det brukar vara på söndagarna i Storfors. Jag har aldrig haft en tråkig kväll i Storfors. Och speciellt inte när Vingåkers stoltheter Holens svarar för dansmusiken.

Tack till Holens för en mycket trevlig kväll.


Publicerad: 2020-03-13 12:04:28