Martinez med hett buggmedley

25 maj


Hur kul är inte detta på en skala 1-10?
Den 5 juni släpper Atenzia ytterligare en singel inför kommande släppet av Martinez album. Singeln är ett 7 minuters Bugg-Medley som bandet kört live ute under många år och som de nu lirat in i studion. Jättekul tycker jag.


Publicerad: 2020-05-25 23:59:10

Livestream med DuoVi

25 maj

Nu på onsdag 27 maj är det dags för Duon DuoVi att göra en livestream. Den kommer att sändas via bandets facebooksida. Duo Vi står för modernt mogen dansmusik. Med makalös känsla för sväng levererar de Dina favoritlåtar oavbrutet. Med dem på scenen får du, förutom en variationsrik och svängig dansmusik, många glada skratt och ett proffsig framförande. Vill du önska låtar för du det via bandets facebooksida.

https://www.facebook.com/duovi1972


Publicerad:

Jul med familjen Sigfridssons

25 maj

Familjen Sigfridsson hoppas och planerar för att det ska bli Jul med Sigfridssons på Kristianstads teater även i år.
Biljetterna fredagen den 29 maj kl 10:00. Du köper dem hos nortic.se, Coop City Kristianstad eller Kristianstads teaterförening.
(Om konserten måste ställas in pga Covid-19 återbetalas biljetterna)


Publicerad:

PHs livestream tillsammans med UBSS

25 maj


Foto: ‎Roger Schwalbe, Schwalbeproduction

Den 30 maj är det dags för ännu en livestream med PHs. Denna gången har de mig sig dansare från UBSS.
UBSS står för Uppsala Bugg & Swing Society. Det är en av Sveriges största dansföreningar med ca 1200 medlemmar. Föreningen är ansluten till Svenska Danssportförbundet och har tävlande i alla åldrar, från lägsta klass upp till elit inklusive Svenska Mästare de senaste åtta åren. UBSS är också en förening för folket med buggkurser på alla nivåer. Drivkraften ligger i att alla Uppsalabor ska kunna lära sig bugga. Kurserna har i alla år varit välbesökta och populära. Inte minst beror den hög kvalitén på våra instruktörer som har lång danserfarenhet där många av dem själva är tävlingsdansare. Föreningen bildades 1981 och har en fantastisk historia bakom sig. Det har varit buggkurser, dansträningar, danskvällar och fester i 30 år.

Bilden ovan är tagen av ‎Roger Schwalbe‎ på Schwalbeproduction. Spana in hans sida för fler”grymma” bilder.
https://www.facebook.com/Schwalbeproduction-469272883186139/


Publicerad: