Lindén och Röös underhöll i Granbergsdal

23 aug

Granbergsdals Hytta var aktiv 1642-1925. Ett fint utflyktsmål 1 mil norr om Karlskoga. Här kan du vandra i Naturparken, strosa omkring på sinnerstenhögarna eller sitta under lummiga lönnar och dricka eftermiddagskaffe.
Man kan också på egen hand gå runt i hyttan och bilda sig en uppfattning om hur tackjärnstillverkningen gick till. Kaffestugan erbjuder gofika under hela sommaren. Hyttboa är sprängfylld med hantverk och annat fint för besökare att upptäcka. Loppisen är påfylld och de har konstnärer som fyller deras utställning med vackra konstverk av olika slag. I den vackra trädgården har de under sommaren uppträdanden av olika artister som underhåller.

Denna söndagen var det duon Lindén & Röös från Kristinehamn som underhöll. Duon består av Leif Lindén och Bo-Göran Röös. Båda har under flera år spelat i diverse dansband. Bland andra; Leif Lindéns, Ji Coos, och Dalmasarna. De spelar på allt från danskvällar till lättsam underhållningsmusik. Denna eftermiddag bjöd de på en blandad repertoar av dansband, visor och svensktopp. Det blev en mycket trivsam eftermiddag med facit i hand.


Publicerad: 2020-08-23 18:22:00