Recension: Sandbergs med nytt album 2020

16 nov

SANDBERGS – 2020
Antal spår: 10
Total speltid: 32:40
Betyg: 4

Sandbergs är ett dansband med utgångsort Stockholm. Bandet har funnits sedan 2011. Nu har bandet släppt sitt andra album som fått titeln ”2020”
Plattan inleds med ”Du och jag” skriven av Kjell Roos. En låt som följs av flera andra goda dansanta låtar. ”Kan du hålla dom orden av Mats Larsson och Åsa Karlström, ”Mitt liv tillsammans med dig” av Christer Lundh och Mikael Wendt, ”Välkommen hem” av Göran Forss känner vi nog mest igen från Jörgen Edman och Polarna, Streaplers ”Alltid på väg” av Birger Engström, ”Den du vill ha” av Tony Johansson och Ulf Georgsson som även Bhonus spelat in. Bo Göran Svensson har satt svensk text på ”I original You Don’t Talk, I Don’t Listen” och heter då ”Mitt hjärta längtar ut”.

Detta är en mycket trivsam och varierad dansant platta som jag starkt kan rekommendera. Det låter mycket bra om Sandbergs och ger mersmak. Är det något som man kan anmärka på är antalet spår på plattan. Detta är så bra så man hade kunnat kostat på sig några fler spår. För er som vill får tag på denna platta får i dagsläget hålla er tillgodo med den i digital form än så länge.

Gott hantverk gör att betyget landar på en stark 4:a


Publicerad: 2020-11-16 00:39:23