Recension: Nikitas – Här och nu

17 nov

NIKITAS – HÄR OCH NU
Antal spår: 7
Total speltid: 23:15
Betyg: 4

Dansbandet Nikitas är ett relativt nytt band från Uppsala som såg dagens ljus 2017. Bandet består av fyra medlemmar i Johan Carlsson, Matz Morén, Magnus Sile’n och Gert-Inge Svensson. Nu är bandet aktuella med sitt första album. Detta i form av en halv full-cd eller mini-cd om ni heller vill det. Sju låtar i varierande stil och kvalité bjuder denna platta på.

”Nu och för alltid” av Anders Oscarsson och Kent Kindberg, ”Don’t let our love start slippin’ away” av Pete Wasner pch Vince Gill, ”Vaya con dios” av Les Paul och Mary Ford och ”Du lärde mig älska” av trion Henrik Sethsson Thomas Berglund och Ulf Georgsson hör till plattans absoluta toppar. Övriga låtar på plattan är ”Jag tror på kärleken av” av Inger Nordström Lee Ericsson, ”Tillbaks till Tennessee” av Joakim Arnell och Ulf Georgsson och ”Nobody knows” av Don Bosé Joe Rich.

På det stora hela låter det helt okej om Nikitas. Låtarna inspirerar till att höra mer än dessa sju spår. Så nästan gång hoppas man på en hel full-cd. Då jag själv jobbar med grafisk design tycker jag att man kunnat lagt ner sig lite mera på omslaget. En bild på de som lirar på plattan är aldrig fel.

Så därför blir betyget en 4:a av 5 möjliga


Publicerad: 2020-11-17 23:59:20

Casanovas presenterar nya plattan

17 nov

På insdag den 18/11 kommer Casanovas tillsammans med sitt skivbolag Atenzia testa ett nytt grepp. Allt sker bland annat på Atenzias facebooksida med start på sidan klockan 19.00
Då är Henke och Jimpa från Casanovas med i sändning i drygt en timme. Det kommer då snackas om det nya albumet “MOTA OLLE I GRIND” som släpps på fredag den 20/11. Ni får förhandslyssna på alla låtar från albumet och höra deras tankar om dessa.Dessutom får ni givetvis ställa frågor till grabbarna under timmen de sänder. Så klockan 19.00 – onsdag 18/11. Missa inte detta gott folk


Publicerad: