En härlig fotbollslördag

10 maj

I lördags var det dags för fotboll igen för IFK Ölme. Denna gång var det inte vilken match som helst utan det var ett prestigefyllt derby som stod på spel mot Villastadens IF. Det var ”hemmalaget” Villastaden som tog ledningen i den 11:e matchminuten genom en straff. Resultatet stod sig fram till halvtid.

olmevif150506

olmevif150507

I andra halvlek var det Ölme som förde större delen av matchen och gjorde således målen. i den 59:e matchminuten kvitterar Reza Shirazi läckert. Många trodde att 1-1 skulle stå sig matchen ut. Men icke. I den 82:a minuten är det Samuel Ouattara som gör 1-2. Och i den 90:e minuten gör Raphael Alves Da Silva 1-3 och kort där efter kliver Henning Reinholdsson in och punkterar matchen med sitt 1-4 mål.

olmevif150501

olmevif150502

Det var stundtals en något stökig match. Efter att Ölme tog ledningen blev det mer och mer grinigt på planen bland de gula. Domaren delade ut inte mindre än nio kort varav 6 till Ölme och 3 till Villastaden. Noterbart är att deras ende(?) målvakt blev skadad och fick ersättas med en utespelare.

olmevif150504

olmevif150505

Men som sagt. Det var vi blåvita som jublandes fick lämna matchen i lördags med 3 härliga poäng i protokollet.