Härlig danskväll med musikaliska Sandins

6 sep
Sandins 2014

Sandins 2014

En solig och varm och solig sommaronsdag i augusti for broder och jag till Degerforsparken för att spana in Sandins orkester som skulle svara för dansmusiken. Vi tog detta som en uppladdning inför helgens begivenheter i Mariestad och ”Stora Folkparksdansen”. Sandins är ”gammal” trevlig bekantskap från Karlstad som jag följt i flera år. En del medlemmar har passerar revy.

Kessy

Kessy

På senare år har dom en förtjusande sångerska i Kessy Iker, en minst lika förtjusande trummis och sångare i Simon Åhs. Lägg där till säkerheten själv på Bas Johnny Sandin och den gudabenådade gossen på klaviatur, sax och dragspel så förstå ni nog vilket kompetent dansband vi hörde i Degerforsparken

Simon vid sina trummor

Simon vid sina trummor

Alla i publiken som vi pratade med, och det var en hel del kan jag säga var lyriska över bandets musikalitet. Åhh men guuuuud så fint di speler å så flink ho ä till å sjonge var det en som sa. Och jag kan bara hålla med. Hela band har det där lilla extra. Att det kom en bra vit över 200 personer till denna lilla fina park denna kväll kan jag gott förstå. Denna hamnar i alla fall på min top5 lista över fina kvällar i Degerforsparken denna sommar.

Danspubliken

Danspubliken

Trevliga låtar, bra ljudvolym, härlig gammaldans, trevlig publik och arrangör. Är det något mer kan man begära en sådana här fin och skön onsdagskväll i Degerforsparken.. Jag är mycket tveksam till detta. Nederst i inlägget följer lite bilder från denna trevliga kväll i vackra Degerforsparken.

Daniel blåser sax

Daniel blåser sax

Nu stundar snart lite semester för detta bandet. nu är det inte vilken semester som helst utan ett litet turnéuppehåll. Varför då undrar ni? Jo ni som läst bloggen tidigare har säkert läst att sångerskan Kessy ska bli mamma i september tillsammans med Simon som spelar trummor. Jag önskar dom både än en gång lycka till. Välkommen tillbaka till dansbanorna i höst.

Scenbild

Scenbild

Simon och Kessy

Simon och Kessy

Folkparken Degerfors

Folkparken Degerfors

Kapellmästaren Johnny Sandin

Kapellmästaren Johnny Sandin

Bandet in action

Bandet in action

admin

Lite om MackanZ